• 1396/12/23 - 09:20
  • تعداد بازدید خبر : 68
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

اصول پیشگیری از حوادث مربوط به چهارشنبه آخر سال

هرسال مواد محترقه ای وارد بازاز می شود که قدرت انفجار آنها بیشتر از قبل بوده که در زمان انفجار علاوه بر تولید صداهای بسیار گوشخراش و آزار دهنده ، آسیب های جدی به چشم و سایر نقاط بدن وارد می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ چهارشنبه سوری یکی از سنت های قدیمی ما ایرانیان است که در زمان های گذشته در حد یک آتش بازی مختصردر نقاط از پیش تعیین شده دریک ساعت معین اجرا می شد و هدف نهایی آن پاک سازی محیط زندگی و برطرف نمودن کدورت های فی مابین اقوام بود تا به هنگام فرا رسیدن عید نوروز با دلی پاک و به دور از هرگونه کینه توزی و خصومت شروع سال جدید را جشن بگیرند.

متاسفانه در طی سال اخیر، این مراسم سنتی و کهن ایرانی که باید با جلوه های زیبای خود مردم را به استقبال سالی نو می برد رنگ و لعاب دیگری به خود گرفته و تبدیل به جلوه های خشن و بازی های خطرناک با مواد منفجره و محترقه شده است.

سوزاندن بوته های خشک و پریدن از روی آتش به تجمع جوانان در خیابان ها همراه با آتش زدن فشفشه ها، پرتاب سیگارت و ترقه های انفجاری تبدیل شده است که می تواند خطرات متعددی را برای خود این افراد و بسیاری از عابران و هموطنان عزیزمان را به دنبال داشته باشد.

هرسال مواد محترقه ای وارد بازاز می شود که قدرت انفجاری آنها بیشتر از گذشته بوده و در بسیاری از مواقع جهت افزایش قدرت انفجار، در داخل آنها از خرده شیشه نیز استفاده می شود که در زمان انفجار علاوه بر تولید صداهای گوشخراش و آزار دهنده تر، می تواند آسیب های جدی و جبران ناپذیری به چشم و سایر اندام ها به همراه داشته باشد.

اصول پیشگیری از حوادث مربوط به چهار شنبه آخر سال؛

هرگونه بی توجهی به نکات ایمنی و سهل انگاری در برپایی مراسم چهارشنبه سوری می تواند زیان های جانی و مالی سنگین و غیر قابل جبرانی را در پی داشته باشد.

خانواده ها می توانند نقش مهمی در پیشگیری از حوادث مربوط به چهارشنبه پایان سال ایفا کنند.

ممکن است، موضوع ایمنی و پیشگیری از حوادث مربوط به چهارشنبه پایان سال در بدو امر برای گروه سنی نوجوان و جوان جالب نباشد، چرا که آن ها مجبور هستند محدودیت هایی را در انجام این تفریح خطرناک متحمل شوند، اما می توان با نشان دادن اهمیت موضوع و این که حوادث مربوطه می تواند تهدید کننده سلامت آنها باشد، آموزش در این زمینه را برای آنها جالب تر کرد.

باید کودکان و نوجوانان را تشویق کرد که از حوادث درک خوبی داشته باشند.

باید به آنها آموزش داد که در مقابل مواد محرقه و حوادث ناشی از تماس با آن آسیب پذیر هستند./ص

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان امام حسن فومن
  • کد خبر : 34658
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/12/23 09:20