بازدید ریاست، مدیریت و حراست از انبار و آشپزخانه بیمارستان
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام حسن مجتبی فومن ریاست، مدیریت و حراست بیمارستان از انبار جهت بهبود کیفیت بازدید کردند.
همچنین از آشپزخانه بیمارستان از تمامی قسمت های تهیه و طبخ غذا همراه با توضیحات مسئول آشپزخانه، بازدید و نظارت بعمل آمد.
دکتر عاشوری در این بازدید ضمن تشکر از خدمات مدیریت و عوامل آشپزخانه به جهت ارائه غذای با کیفیت، بر ضرورت بروزرسانی و ارتقای کیفی پخت غذا و همچنین رعایت بهداشت مواد غذایی بیمارستان تاکید کرد.
نظر دهید